09 May 2022 Current Affairs

0
124
09 May 2022 Current Affairs
09 May 2022 Current Affairs

Current Affairs

09 May 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 09 May 2022 

Ques 1. Became the 27th player to reach the number one spot in the tennis rankings?
Ans. Daniil Medvedev

Ques 2. Which Town in India will host the International Olympic Committee session in 2023?
Ans. Mumbai

Ques 3. Who has been appointed as the chairman of the board of directors of IndiGo by InterGlobe Aviation?
Ans. Venkataramani Sumantran

Ques 4. Which university has been top of the Times Higher Education Impact Ranking 2022?
Ans. Western Sydney University

Ques 5. Name the NASA climate research scientist, who has won the 2022 World Food Prize from the World Food Prize Foundation.
Ans. Cynthia Rosenzweig

Ques 6. Which Nation has restricted the export of both refined palm and crude oil?
Ans. Indonesia

Read Also: Current Affairs

Ques 7. Where has the first ‘Kerala Olympic Games’ started?
Ans. Thiruvananthapuram

Ques 8. Which city hosted the India National Choir Conclave 2022?
Ans. Coimbatore

Ques 9. Which Kingdom government has amended the ‘Industrial Investment Policy’?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 10. Between which cities in the country will the first fast aerodynamic train run?
Ans. Delhi-Ghaziabad-Meerut

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here