08 September 2021 Current Affairs

0
24
08 September 2021 Current Affairs
08 September 2021 Current Affairs

Current Affairs

08 September 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 08 September 2021 

Ques 1. Under the chairmanship of which country will the 13th edition of the BRICS summit be held on 9 September 2021?
Ans. India

Ques 2. Where are the 3 species of crocodile found?
Ans. kendrapara

Ques 3. Who has won the Dutch Grand Prix 2021 title?
Ans. Max Verstappen

Ques 4. Exercise “Bright Star” is a multinational military exercise organized in which country?
Ans. Egypt

Ques 5. India and which country have announced a package of $ 1.2 billion to finance the green development of Asia?
Ans. United Kingdom

Ques 6. Which actress has been made the brand ambassador of “Sugar Puffrey”?
Ans. Katrina Kaif

Ques 7. Gujarat government has planned to start “Watan Prem Yojana” costing how many crores?
Ans. 1 thousand crore rupees

Ques 8. Which state government has appointed Lovlina Borgohain as the brand ambassador of Samagra Shiksha Abhiyan?
Ans. Assam

Ques 9. Which edition of the Durand Cup has started in Calcutta?
Ans. 130th Edition

Ques 10. Which state assembly has passed the “University of Health Sciences Bill 2021”?
Ans. Odisha

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here