06 June 2022 Current Affairs

0
89
06 June 2022 Current Affairs
06 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

06 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 06 June 2022 

Ques 1. What is the name of the new model schools proposed by the Union Ministry of Education?
Ans. PM Shree School

Ques 2. In which nation did India today welcome the agreement between the conflicting parties to extend the ceasefire for two more months?
Ans. Yemen

Read Also: Current Affairs

Ques 3. Who has won the Best Project Award at the United Nations World Summit?
Ans. Meghalaya

Ques 4. With which country did India sign the ‘Vision Statement for Defense Cooperation?
Ans. Israel

Ques 5. Where will the heritage center of the Indian Air Force be built?
Ans. Chandigarh

Ques 6. Which Indian American student has won the title in a spell-off match for the first time at the 2022 Scripps National Spelling Bee?
Ans. doe logan

Ques 7. In which month did the Goods and Services Tax (GST) collection stood at Rs 1.4 lakh crore this year?
Ans. May

Ques 8. Who won the Monaco F1 Grand Prix-2022?
Ans. Sergio Perez

Ques 9. Which state government has decided to introduce an e-stamp instead of a paper stamp?
Ans. Punjab Government

Ques 10. Where did the Geological Survey of India (GSI) find the country’s largest gold reserves?
Ans. Bihar

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here