04 May 2023 Current Affairs

0
194
04 May 2023 Current Affairs
04 May 2023 Current Affairs

Current Affairs

04 May 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 04 May 2023 

Ques 1. Which country’s High Commission has announced grant for the project in Kargil?
Ans. australia

Ques 2. Which bank has partnered with RBI’s Innovation Hub?
Ans. Canara Bank

Ques 3. Where has the “Food Conclave 2023” been organized?
Ans. Hyderabad

Ques 4. When is ‘National Panchayati Raj Day’ celebrated?
Ans. 24 April

Ques 5. Who will host the ‘SCO Summit’?
Ans. New Delhi

Ques 6. Which has become the sixth most valuable company in India leaving behind Infosys?
Ans. ITC

Ques 7. A rare melanistic tiger has been found dead in Simlipal Tiger Reserve of which state?
Ans. Odisha.

Ques 8. Which actress has been signed as the brand ambassador of Laneige?
Ans. Athiya Shetty

Ques 9. Where is India’s first cable stayed rail bridge (Anji Khand) completed?
Ans. Jammu Kashmir

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here