04 March 2022 Current Affairs

0
189
04 March 2022 Current Affairs
04 March 2022 Current Affairs

Current Affairs

04 March 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. CA

Current Affairs 04 March 2022

Ques 1. Ukraine shares a border with how many EU member countries?
Ans. Four

Ques 2. Where will the ‘Surajkund Handicrafts Mela’ be organized?
Ans. Haryana

Ques 3. Who has inaugurated Arogya Vanam at Rashtrapati Bhavan?
Ans. Ramnath Gobind

Ques 4. In which state PNB Housing has started a watershed development project?
Ans. Rajasthan

Ques 5. When is World Wildlife Day celebrated?
Ans. March 3

Ques 6. Bank of Maharashtra has recently launched “Project Banksakhi” in which state?
Ans. Odisha

Ques 7. Which country’s unmanned submersible has created the world’s deepest dive to the bottom of the ocean?
Ans. China

Ques 8. How many seats were voted in the sixth phase of UP elections 2022?
Ans. 57

Ques 9. Who has started the Women’s Manoraksha Project?
Ans. Smriti Irani

Ques 10. The autobiography of the Chief Minister of which state ‘Ungliel Oruvan’ has been released?
Ans. Tamil Nadu

Ques 11. Which country’s application to join the EU has been approved?
Ans. Ukraine

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, CA, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here