04 January 2022 Current Affairs

0
176
04 January 2022 Current Affairs
04 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

04 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 04 January 2022 

Ques 1. Recently who has been made the MD and CEO of Jammu and Kashmir Bank.
Ans. Baldev Prakash

Ques 2. America has taken Ethiopia and which country out of the duty-free trade program?
Ans. Mali Guinea

Ques 3. Recently who has received the Mumbai Press Club’s RedInk Award 2020?
Ans. Danish Siddiqui (Posthumous)

Ques 4. Which country has become the sixth country in the world to report more than 10 million Kovid 19 infections?
Ans. France

Ques 5. To whom has SBI Card recently been tied up for card tokenization?
Ans. With Paytm

Ques 6. Which state’s High Court has become the country’s first paperless court?
Ans. Kerala

Ques 7. Which country has India defeated recently in the final of the Under-19 Asia Cup 2021?
Ans. Sri Lanka

Ques 8. Sahitya Akademi has Elected Daya Prakash Sinha for Sahitya Akademi Award 2021 for which language?
Ans. Hindi

Ques 9. Which company has recently acquired a 100 percent stake in Ellis India and Green Investment?
Ans. Tech Mahindra

Ques 10. Where has the “Right to Pee” campaign been launched to improve the condition of public toilets?
Ans. Maharashtra

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, Current affairs gk today, C, Current affairs daily, current affairs Hindi today, C, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, C

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here