03 January 2022 Current Affairs

0
216
03 January 2022 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

03 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 03 January 2022 

Ques 1. Recently which person has been honored with the Tansen Samman?
Ans. Pt. Satish Vyas

Ques 2. Who has been inducted as Executive Director in Bank of Maharashtra?
Ans. Ashish Pandey

Ques 3. Indira Joseph Venniyur passed away recently, she was related to which field?
Ans. News Announcer

Ques 4. Who has started the 100-day reading campaign “Padhe Bharat”?
Ans. Dharmendra Pradhan

Ques 5. With whom has the Pimpri Chinchwad Municipal Corporation, Pune signed an agreement for the co-creation of India’s first Social Impact Bond (SIB)?
Ans. UNDP

Ques 6. Which state has approved Rs 9544 crore for Jal Jeevan Mission?
Ans. Jharkhand

Ques 7. Confederation of Indian Industry has demanded to include tourism in which schedule?
Ans. 7th

Ques 8. Who has celebrated its 64th Foundation Day on 1 January 2022?
Ans. DRDO

Ques 9. Who has been appointed as the new Chairman and CEO of the Railway Board?
Ans. VK Tripathi

Ques 10. Recently who has announced the winners under ASHA-India?
Ans. Narendra Modi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here