04 February 2022 Current Affairs

0
209
04 February 2022 Current Affairs
04 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

04 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 04 February 2022 

Ques 1. Who has won the Odisha Open 2022 title?
Ans. Unnati Hooda and Kiran George

Ques 2. Which state government will implement rating scores for tax-paying traders?
Ans. Kerala

Ques 3. Who has won the title of Tata Steel Chess 2022?
Ans. Magnus Carlsen

Ques 4. The Chief Electoral Officer of which state has unveiled the Electoral Shera?
Ans. Punjab

Ques 5. Who has launched Surya Shakti Cell?
Ans. State Bank of India

Ques 6. Who has launched the nonfuel retail store ‘Happyshop’?
Ans. HPCL

Ques 7. World Wetlands Day is celebrated every year on 02 February 2022, what was the theme of this day of 2022.
Ans. Wetland actions for people and nature

Ques 8. Who has become the in-charge of the Northern Command of the Army?
Ans. Upendra Dwivedi

Ques 9. Where is the Spituk Gaster Festival organized?
Ans. Ladakh

Ques 10. Which country has test-fired the most powerful Hwasong-12 ballistic missile?
Ans. North Korea

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here