• Mon. Mar 4th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

04 August 2023 Daily Current Affairs04 August 2023 Daily Current Affairs

04 August 2023 Current Affairs

04 August 2023 Daily Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

04 August 2023 Current Affairs

Ques 1. Which country will host the ‘5th World Coffee Conference’?
Ans. India

Ques 2. ISRO has launched how many satellites of ‘Singapore’ from Sriharikota?
Ans. Seven

Ques 3. In which country the first Center for Species Survival in South Asia will be set up?
Ans. India

Ques 4. From which district marble will be used on the floor of Ram temple in Ayodhya, Rajasthan?
Ans. Nagaur

Ques 5. To which country the US will give a military aid package of $400 million?
Ans. Ukraine

Ques 6. Which city will get 100 electronic buses under ‘Smart City Project Limited’?
Ans. Jammu

Ques 7. Who has been elected as the caretaker Prime Minister of Spain?
Ans. Pedro Sanchez

Ques 8. ADB will give 295 million dollars for the improvement of the roads of which state?
Ans. Bihar

Ques 9. Who took charge as the Additional Director General (DG) of Military Nursing Service?
Ans. Major General Amita Rani

Ques 10. The state government has announced renovation of Moti Mahal and Amar Hall heritage sites, it is related to which district?
Ans. Jhunjhunu

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 04 August 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *