03 June 2022 Current Affairs

1
98
03 June 2022 Current Affairs
03 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

03 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

03 June 2022 Current Affairs

Ques 1. Which country will conduct its first digital census?
Ans. Bangladesh

Ques 2. The Border Roads Organization (BRO) has completed the excavation work of the Nechiphu tunnel in which state on 20th May 2022?
Ans. Arunachal Pradesh

Read Also: Current Affairs

Ques 3. After the tomato flu, which state has now started spreading the West Nile virus?
Ans. Kerala

Ques 4. How many teams will take part in the ICC Men’s T20 World Cup 2024?
Ans. 20

Ques 5. Who has been given the ‘Achievers of Bangalore’ reward?
Ans. Dr. Vishwa Cariappa

Ques 6. When will ISRO launch the GSAT-24 communication satellite?
Ans. June 22

Ques 7. Which country’s MUFG Bank has got the nod to open a branch in GIFT City?
Ans. Japan

Ques 8. When is World Milk Day celebrated?
Ans. June 1

Ques 9. Which Kingdom got the SKOCH Award in the field of education
Ans. West Bengal

Ques 10. Which team has won the bronze medal in the men’s event in Asia Cup Hockey 2022?
Ans. India

Ques 11. Who has been nominative as the new chairman of the committee of the World Trade Organization?
Ans. Anwar Hasain Sheikh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here