03 July 2022 Current Affairs

0
79
03 July 2022 Current Affairs
03 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

03 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. This post is helpful for all.

Current Affairs 03 July 2022

Ques 1. Who has launched the industry’s first global health care program?
Ans. Bajaj Allianz

Ques 2. In which country the floating city named ‘Oceanics City’ is being set up?
Ans. South Korea

Ques 3. President Ram Nath Kovind has extended the term of which Attorney General of India for another 3 months?
Ans. OP. OP. Venugopal

Ques 4. Who has launched the centralized payment system “PADMA”?
Ans. Indian Coast Guard

Ques 5. ‘PSLV Orbital Experimental Module (POEM)’ is related to which organization?
Ans. ISRO

Ques 6. Olympic medalist Varinder Singh has passed away, he was associated with which sport?
Ans. Hockey

Ques 7. Who has been sworn in as the new Chief Minister of Maharashtra after the resignation of Uddhav Thackeray?
Ans. Eknath Shinde

Ques 8. National Doctor’s Day is celebrated on 01 July, which is the theme of this year.
Ans. Family Doctor on the Front Line

Ques 9. Ferdinand Marcos Jr. has recently been sworn in as the President of which the Philippines at the National Museum in Manila?
Ans. 17th

Ques 10. Who has been elected as the President of the Philippines?
Ans. Ferdinand Marcos Jr.

Ques 11. Which petroleum company’s finance director Sandeep Kumar Gupta has been appointed as the new chairman of GAIL?
Ans. Indian Oil Corporation

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here