02 February 2022 Current Affairs

0
424
02 February 2022 Current Affairs
02 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

02 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 02 February 2022

Ques 1. Who has been winning the record 21st Grand Slam title?
Ans. Rafael Nadal

Ques 2. Therapy has partnered with whom to promote cashless transactions?
Ans. NPCI

Ques 3. According to the recent Budget 2022, what percentage of TDS will be payable on the transaction of virtual digital assets.
Ans. 1 percent

Ques 4. In Budget 2022, how many Vande Bharat trains have been decided to start in the next three years.
Ans. 400 new Vande Bharat trains

Ques 5. According to Budget 2022, what is the source of maximum income with the government?
Ans. Lending – Liability (35 percent)

Ques 6. Miss USA 2019 has departed away, what is her name?
Ans. Chesley Crist

Ques 7. How long has the National Payments Corporation of India and the UPI ecosystem been celebrating UPI Safety and Awareness Day?
Ans. 1-7 February

Ques 8. Which has become the country’s first sports unicorn company?
Ans. Chennai Super Kings

Ques 9. When is World Wetlands Day celebrated?
Ans. February 2

Ques 10. ‘Baba Iqbal Singh’ has Departed away, who was he?
Ans. Academics

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here