31 October 2021 Current Affairs

0
100
31 October 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

31 October 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 31 October 2021 

Ques 1. Which ministry has launched a market segment named “Green Day Ahead Market (GDAM)?
Ans. Ministry of New and Renewable Energy

Ques 2. Which cinema’s power star actor Puneet Rajkumar has passed away?
Ans. Kannada cinema

Ques 3. Which organization has released the report “The Changing Wealth of Nations 2021”?
Ans. world Bank

Ques 4. How many years has the Central Government extended the tenure of RBI Governor Shaktikanta Das?
Ans. 3 years

Ques 5. Which day is celebrated all over the world on 30 October?
Ans. world savings day

Ques 6. India Post Payments Bank and which bank has signed an MoU to offer home loans to customers?
Ans. HDFC bank

Ques 7. Which social media company has changed its corporate name to “META”?
Ans. Facebook

Ques 8. India has applied for a loan from Asian Development Bank and which bank to buy COVID-19 vaccines?
Ans. Asian Infrastructure Investment Bank

Ques 9. The country has issued the first passport with the “X” gender marker?
Ans. America

Ques 10. Prime Minister Narendra Modi has reached which country to attend the G-20 summit?
Ans. Italy

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here