31 December 2021 Current Affairs

0
248
31 December 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

31 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

31 December 2021 Current Affairs

Ques 1. Recently which country has introduced the world’s first dual-mode vehicle.
Ans. Japan

Ques 2. Where has it been announced to establish Atal Park and Memorial Center recently?
Ans. Gurugram Haryana

Ques 3. Who has been appointed as MD & CEO of Equitas Small Finance Bank?
Ans. Vasudevan Pathgi Narasimhan

Ques 4. Recently in which state Prime Minister Narendra Modi has inaugurated the Renukaji Dam project.
Ans. Himachal Pradesh

Ques 5. The Central Government has constituted a high-level committee to remove AFSPA from which state?
Ans. Nagaland

Ques 6. Which testing laboratory has re-accredited WADA?
Ans. National Dope Testing Laboratory

Ques 7. Atul Kumar Goyal has been appointed as the new MD & CEO of which bank?
Ans. PNB

Ques 8. Who is the Director-General of Forests and Special Secretary recently?
Ans. CP Goyal

Ques 9. Who will chair the Anti-Terrorism Committee of the United Nations Security Council?
Ans. India

Ques 10. Recently, in which IIT, Prime Minister Modi has launched a blockchain-based digital degree.
Ans. Kanpur

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here