30 December 2021 Current Affairs

0
192
30 December 2021 Current Affairs
30 December 2021 Current Affairs

Current Affairs

30 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 30 December 2021 

Ques 1. P . Ravi Kumar has been appointed as the new Chief Secretary of which kingdom?
Ans. Karnataka

Ques 2. Who has been appointed as the CEO of Energy Efficiency Surveys Ltd.?
Ans. Radhika Jha

Ques 3. Which actor has been honored with the ‘Humanitarian Award 2020’ by the country of Norway?
Ans. Sonu Sood

Ques 4. Which former diplomat has been made the nation’s new Deputy National Security Advisor?
Ans. Vikram Misri

Ques 5. Who has been awarded the ‘ICC Men’s Test Cricketer of the Decade’?
Ans. Steve Smith

Ques 6. Who has won the Vijay Hazare Trophy 2021?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 7. Which footballer has been honored with the ‘Player of the Century Award 2020’?
Ans. Cristiano Ronaldo

Ques 8. Who has won the Global Environment and Climate Action Citizen Award 2021?
Ans. Viral Desai

Ques 9. The book I Came Upon a Lighthouse has been launched, who has written this book?
Ans. Shantanu Naidu

Ques 10. Who has written a new book titled The Modi Gambit: Decoding Modi 2.0?
Ans. Sanju Verma

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here