26 March 2022 Current Affairs

0
151
26 March 2022 Current Affairs
26 March 2022 Current Affairs

Current Affairs

26 March 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 26 March 2022 

Ques 1. Chennai Super Kings has partnered with which bank for a co-branded credit card?
Ans. ICICI

Ques 2. Which bank has started the Green Deposit Program?
Ans. DBS Bank India

Ques 3. Which Indian state/UT implements the ‘Mukhyamantri Park Beautification Scheme’?
Ans. new Delhi

Ques 4. Which is the most polluted city in India in the All India Winter Air Quality Analysis report released by CSI?
Ans. Ghaziabad

Ques 5. Where has the National Conference of the Indian Psychiatric Society started?
Ans. Visakhapatnam

Ques 6. When is the International Day in Commemoration of the Victims of Slavery and the Transatlantic Slave Trade observed?
Ans. On 25 March 2022

Ques 7. Name the Union Minister of Jal Shakti, who has recently launched the Sujalam 2.0 campaign for gray water management.
Ans. Gajendra Singh Shekhawat

Ques 8. When is the International Day of Forests celebrated?
Ans. March 21

Ques 9. By when the central government has set a target to build 220 new airports.
Ans. By 2025

Ques 10. Reserve Bank of India has canceled the license of People’s Co-Operative Bank Limited, where is this bank located.
Ans. Kanpur

Ques 11. Which country’s government has honored Suresh Raina with Sports Icon Award?
Ans. Maldives

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here