26 February 2022 Current Affairs

0
410
26 February 2022 Current Affairs
26 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

26 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 26 February 2022 

Ques 1. Who is the youngest player to win the ATP 500 Rio Open tennis title recently?
Ans. Carlos Alcaraz

Ques 2. When is Central Excise Day celebrated?
Ans. February 24

Ques 3. Which of the following company’s new sub cable ‘India-Asia-Express’ is going to connect the Maldives?
Ans. Reliance Jio

Ques 4. Which kingdom government has announced to restore the old pension scheme in the budget?
Ans. Rajasthan

Ques 5. Who will start its first cyber security center in India?
Ans. IBM

Ques 6. Where has the 2nd ‘Bangladesh Film Festival’ been inaugurated?
Ans. Agartala

Ques 7. Where will India set up its first IIT outside the country?
Ans. UAE

Ques 8. Who has joined the board of IOC?
Ans. Sujoy Choudhary

Ques 9. Pratap Bordoloi passed away in February 2022. He was related to which field?
Ans. journalism

Ques 10. Which country has successfully test-fired a new naval air defense system named C-Dome?
Ans. Israel

Ques 11. Which female cricketer has become the 1st female player to score 50 runs in 26 balls?
Ans. Richa Ghosh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here