26 August 2021 Current Affairs

0
156
26 August 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

26 August 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 26 August 2021

Ques 1. What name did India give to the mission to evacuate folk from Afghanistan?
Ans. Operation Devi Shakti

Ques 2. Which scheme was launch by Finance Minister Nirmala Sitharaman?
Ans. National Monetization Pipeline

Ques 3. Who has been arranged as the head coach of the Australian swimming team?
Ans. Rohan Taylor

Ques 4. Who became the flag carrier of India in Mariyappan Quarantine?
Ans. Tek Chand

Ques 5. Which player of Indian Under 19 was adjudged the Player of the Tournament?
Ans. Mayank Rawat

Ques 6. Which lab approved by the NITI Aayog Government of India was established on the occasion of the 47th Foundation Day of Happy Home School?
Ans. adamant tinkering

Ques 7. Colgate-Palmolive has been launch one its kind toothpaste in India?
Ans. first recyclable

Ques 8. How many people will get free gas connections in the second phase of the Ujjwala scheme?
Ans. 2 million

Ques 9. “Mera Watan Mera Chaman Mushaira” will be held in which Town?
Ans. Delhi

Ques 10. How many Indian tennis players will be participating in US Open qualifying?
Ans. Four

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here