25 February 2022 Current Affairs

0
2216
25 February 2022 Current Affairs
25 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 25 February 2022 

Ques 1. Who has been awarded the Hilal-e-Pakistan Samman for his efforts to eradicate polio?
Ans. Bill Gates

Ques 2. Which country has launched its first hydrogen-powered train?
Ans. Japan

Ques 3. Who has launched KISAN mobile app?
Ans. IIT Roorkee

Ques 4. America has implemented the first phase of sanctions on which country?
Ans. Russia

Ques 5. When is World Thinking Day celebrated?
Ans. February 22

Ques 6. KPAC Lalita has passed away, who was she?
Ans. actress

Ques 7. Who has become the full-time member of the Economic Advisory Council to the Prime Minister?
Ans. Sanjeev Sanyal

Ques 8. Which nation has become the seventh country to ratify the work in the fisheries convention?
Ans. Kenya

Ques 9. Which kingdom Industries Minister Mr. Mekapati Gowtham Reddy has passed away?
Ans. Andhra Pradesh

Ques 10. India and which nation have started the Eastern Bridge-6 air exercise?
Ans. Oman

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here