24 July 2022 Current Affairs

0
37
24 July 2022 Current Affairs
24 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 24 July 2022 

Ques 1. Where has ‘Agnikul Cosmos’ opened India’s first private rocket engine factory?
Ans. Chennai

Ques 2. Which bank has recently launched “WhatsApp Banking Services”?
Ans. state bank of India

Ques 3. Which state ranks first in NITI Aayog’s India Innovation Index (2021)?
Ans. Karnataka

Ques 4. Who has been appointed as the new Ethics Officer of BCCI?
Ans. Vinit Saran

Ques 5. India signed an MoU with which nation for the reintroduction of cheetah and wildlife conservation?
Ans. Namibia

Ques 6. Which state tops in the utilization of smart city funds?
Ans. Tamil Nadu

Ques 7. Who has received the Sardar Patel Outstanding ICAR Institute Award?
Ans. NAARM

Ques 8. Who has bought the Danish Base Life Science Company?
Ans. Infosys

Ques 9. RatanIndia Power has recently announced who has been appointed as its new Managing Director?
Ans. Brijesh Gupta

Ques 10. Who has introduced National Standards for Civil Services Training Institutes?
Ans. Central government

Ques 11. Who will host the 2028 Summer Olympics and Paralympics?
Ans. Los Angeles, United States of America

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here