24 February 2022 Current Affairs

0
226
24 February 2022 Current Affairs
24 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 24 February 2022 

Ques 1. India and which country have signed a blue economy roadmap?
Ans. France

Ques 2. Russian President Mr. Putin has split Ukraine into how many countries?
Ans. 3

Ques 3. Named as a brand product of Doda district of Jammu and Kashmir.
Ans. Lavender

Ques 4. Which has become the first university in India to get NBA (National Board Of Accreditation) accreditation?
Ans. Chandigarh University

Ques 5. Where has the Government of India organized a week-long science exhibition named Vigyan Sarvatra Pujyate on 22 February 2022?
Ans. New Delhi

Ques 6. Who has won the most medals in the Beijing Winter Olympics 2022?
Ans. Norwegian

Ques 7. Which two sisters of Gurugram have been chosen as the brand ambassadors of Beti Bachao, Beti Padhao?
Ans. Tanishka Kotia and Riddhika Kotia

Ques 8. Who has become the new President and chief executive officer of Honda Car India?
Ans. Takuya Tsumura

Ques 9. To whom has the Kerala Startup Mission partnered?
Ans. With Google

Ques 10. The government has approved the continuation of the RUSA scheme for how many more years?
Ans. by 2026

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs in English

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here