23 February 2022 Current Affairs

0
221
23 February 2022 Current Affairs 23 February 2022 Current Affairs
23 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 23 February 2022 

Ques 1. Who has got the prize of India’s Most Trusted Public Sector Company?
Ans. Coal India

Ques 2. Which country India has started an exercise named “Eastern Bridge – VI Vayu”?
Ans. Oman

Ques 3. Southeast Asia- Middle East-Western Europe 6 Who is the Indian company to join Undersea Cable Consortium?
Ans. Bharti Airtel

Ques 4. Where have the Winter Olympic Games 2022 concluded?
Ans. Beijing

Ques 5. Which district has become the 100th Har Ghar Jal District under the Jal Jeevan Mission?
Ans. Chamba, Himachal Pradesh

Ques 6. Who has been elected as its President by the IOC Athletes Commission?
Ans. Emma Terhoe

Ques 7. To whom Tata Power has tied up for offshore wind projects?
Ans. RWE

Ques 8. Where has the Khajuraho Dance Festival started?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 9. Who has written the recently launched book titled The Founders: The Story of PayPal?
Ans. Jimmy Soni

Ques 10. In which state the first Biodiversity Park is coming up?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 11. The Central Government has approved to extend the Rashtriya Uchchatar Shiksha Abhiyan (RUSA) scheme for how long?
Ans. By 2026

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here