22 March 2022 Current Affairs

0
115
22 March 2022 Current Affairs
22 March 2022 Current Affairs

Current Affairs

22 March 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 22 March 2022 

Ques 1. When is ‘National Immunization Day’ observed?
Ans. March 16

Ques 2. From which year was World Sparrow Day started?
Ans. Since 2010

Ques 3. Which Reliance Retail has announced to replace Big Bazaar?
Ans. smart market

Ques 4. For which country for the first time the GI tagged Kashmiri carpet has got the green signal?
Ans. Germany

Ques 5. Who has been re-appointed as MD and CEO by Tata Consultancy Services (TCS) for the next five years?
Ans. Rajesh Gopinathan

Ques 6. Which state has topped the list of Mission Indradhanush?
Ans. Odisha

Ques 7. Where has the NATO military exercise Cold Response 2022 started?
Ans. Norway

Ques 8. Where is the Thirty-six edition of the (IGC) International Geological Congress being held in March 2022?
Ans. New Delhi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here