21 July 2022 Current Affairs

0
87
21 July 2022 Current Affairs
21 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

21 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. This post is helpful for all.

Current Affairs 21 July 2022 

Ques 1. Bharti Airtel has recently allotted 1.2% equity shares for USD 1 billion to which company?
Ans. Google

Ques 2. Janhvi Dangeti of which Kingdom has become the youngest analog astronaut of AATC?
Ans. Andra Pradesh

Ques 3. Who is the Vice Presidential candidate of NDA?
Ans. Jagdeep Dhankhar

Ques 4. Which town of India will be declared the first “Cultural and Tourism Capital” of the Shanghai Cooperation Organisation?
Ans. Varanasi

Ques 5. India has become which nation to be included in Interpol’s child sexual abuse database?
Ans. 68th

Ques 6. Bhupinder Singh has passed away, who was he?
Ans. Famous Ghazal singer

Ques 7. Who has recently taken over as the Director of REC Limited?
Ans. VK Singh

Ques 8. Which government has launched the “Aviation Passenger Charter”?
Ans. British Government

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here