21 January 2022 Current Affairs

0
306
21 January 2022 Current Affairs
21 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

21 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 21 January 2022 

Ques 1. Who is the author of the recently launched book Bose: The Untold Story of an Inconvenient Nationalist?
Ans. Chandrachur Ghosh

Ques 2. Who has won the title of ‘Best FIFA Men’s Player?
Ans. Robert Levadaski

Ques 3. Recently which country along with India has organized a maritime partnership exercise in the Bay of Bengal.
Ans. Japan

Ques 4. Who has been honored with the prestigious Genesis Award?
Ans. Albert Borle

Ques 5. Recently who has become the new President of the Parliament of the European Union?
Ans. Roberta Metsola

Ques 6. Who has become the next Deputy Chief of Army Staff?
Ans. Manoj Pandey

Ques 7. Recently, the Union Cabinet has approved how much investment is in IREDA.
Ans. Rs 1500 crore

Ques 8. Who has been appointed as the President of ‘Bombay Industries Association’?
Ans. Neville Sanghvi

Ques 9. Recently who has been named as the next Vice Chief of Army Staff.
Ans. General Manoj Pandey

Ques 10. Who has become the new CMD of Air India?
Ans. Vikram Devdutt

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here