18 July 2022 Current Affairs

0
32
18 July 2022 Current Affairs
18 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

18 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 18 July 2022 

Ques 1. Which Kingdom will invest Rs 300 crore in early childhood education programs?
Ans. Meghalaya

Ques 2. Telecom operator Bharti Airtel has allotted more than 7.1 crore equity shares to which company for Rs 734?
Ans. Google

Ques 3. When is National Fish Farmers Day celebrated?
Ans. 10 July

Ques 4. When is the Seventh anniversary of the Skill India Mission celebrated?
Ans. 15th July

Ques 5. Which general insurance company has launched Cyber ​​Waltage Insurance Plan?
Ans. SBI General Insurance

Ques 6. When is World Youth Skills Day celebrated?
Ans. 15th July

Ques 7. Which online platform has recently launched “Unmanufactured Feature”?
Ans. Twitter

Ques 8. Which country’s government has declared a state of emergency in the five northern regions around the Po river in view of the severe drought?
Ans. Italy

Ques 9. Who has received the Mother Teresa Memorial Award?
Ans. Dia Mirza and Afroz Shah

Ques 10. Which has become the first kingdom to connect one district product with ONDC?
Ans. Uttar Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here