17 February 2022 Current Affairs

0
332
17 February 2022 Current Affairs
17 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

17 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 17 February 2022 

Ques 1. Who launched the first colored souvenir coin on ‘Panchatantra’?
Ans. Finance Minister Sitharaman

Ques 2. Paisabazaar has tied up with whom to offer Paisa an on-demand credit card?
Ans. With RBL Bank

Ques 3. The Government of India has reduced the agricultural cess for crude palm oil from 7.5 percent to what percent?
Ans. 5 percent

Ques 4. Which is a 100% plastic waste neutral company in India?
Ans. Dabur

Ques 5. Bank of Baroda will acquire what percentage of Union Bank of India’s stake in IndiaFirst Life Insurance Company.
Ans. 21 percent

Ques 6. How many crore rupees have been allocated by the Government of India for Telangana’s Medaram Jatara Festival 2022?
Ans. 2.26 crores

Ques 7. Where has the four-day ‘Maru Utsav’ started?
Ans. Rajasthan

Ques 8. What will Indian mining company Vedanta manufacture in India?
Ans. Semiconductors

Ques 9. When is International Child Cancer Day 2022 celebrated?
Ans. 15th February

Ques 10. Pradeep Shah, former advisor of World Bank has been appointed as the chairman of?
Ans. Pfizer India.

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here