16 July 2022 Current Affairs

0
122
16 July 2022 Current Affairs
16 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

16 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. This post is helpful for all.

Current Affairs 16 July 2022 

Ques 1. Which is the venue of the ‘National Conference of kingdom Agriculture and Horticulture Ministers’?
Ans. Bangalore

Ques 2. The hill of Mangarh has been declared a monument of national importance.
Ans. Rajasthan

Ques 3. Which institute released the report ‘Cost of Living Crisis in Developing Countries?
Ans. UNDP

Ques 4. Who has topped the ICC Test Rankings?
Ans. Joe Root

Ques 5. Who has recently inaugurated the first “Artificial Intelligence in Defense (AIDEf) Symposium and Exhibition”?
Ans. Rajnath Singh

Ques 6. According to the report released by whom, India will overtake China in population next year?
Ans. United Nations

Ques 7. Where has Home Minister Amit Shah unveiled the statue of Swami Ramanujacharya, the Statue of Peace?
Ans. Srinagar

Ques 8. Arjun Babuta of India has won which medal in the (ISSF) International Shooting Sport Federation World Cup held in South Korea?
Ans. gold medal

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here