13 July 2022 Current Affairs

0
99
13 July 2022 Current Affairs
13 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

13 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 13 July 2022 

Ques 1. EN Sudhir has departed away Who was he?
Ans. footballer

Ques 2. Who has recently launched the Svanidhi Mahotsav?
Ans. Hardeep Singh Puri

Ques 3. In which country, Khan Quest 2022 exercise has started recently?
Ans. Mongolia

Ques 4. A part of the forest is named after the woman of which state?
Ans. Odisha

Ques 5. Senior official RK Gupta has been appointed as Deputy Election Commissioner by which ministry?
Ans. Ministry of Personnel

Ques 6. When is World Oceans Day 2022 observed?
Ans. June 8

Ques 7. Who has inaugurated the autonomous navigation facility ‘TiHAN’?
Ans. Jitendra Singh

Ques 8. Which day is celebrated around the world on the 1st of July?
Ans. world population day

Ques 9. India and which nation have signed an agreement on high-impact community development projects?
Ans. Armenia

Ques 10. Who has lately inaugurated India’s first autonomous navigation facility “TIHAN”?
Ans. Jitendra Singh

Ques 11. Which country has announced to give SA to male and female cricketers?
Ans. New Zealand

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here