13 January 2022 Current Affairs

0
88
13 January 2022 Current Affairs
13 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

13 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 13 January 2022 

Ques 1. Recently, in whose memory National Youth Day has been celebrated on 12 January 2022.
Ans. In memory of Swami Vivekananda

Ques 2. Where has the BWF 2022 Yonex Sunrise India Open tournament started?
Ans. New Delhi

Ques 3. Recently which country’s all-rounder Chris Morris has announced his retirement from cricket.
Ans. South Africa

Ques 4. Which has been recorded as the 5th warmest year in the European Union report?
Ans. 2021

Ques 5. Recently who has been honored with the 12th Bharat Ratna Dr. Ambedkar Award 2022.
Ans. Harshali Malhotra

Ques 6. Who has been appointed as its brand ambassador by the online insurance stage “Renewbuy”?
Ans. Rajkumar Rao

Ques 7. Recently which mission has been launched by Indian Railways to track the lost luggage of railway passengers.
Ans. Mission Amanat

Ques 8. Which kingdom government has increased the benefit of maternity leave from 90 days to 180 days?
Ans. Odisha

Ques 9. Where will India’s first heli-hub be set up recently?
Ans. Gurugram (Haryana)

Ques 10. Recently which state has been ranked first in the India Skills 2021 National Competition.
Ans. Odisha

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, C

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here