13 December 2021 Current Affairs

0
160
13 December 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

13 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. CA

Current Affairs 13 December 2021 

Ques 1. When is the “International Mountain Day” celebrated every year around the world?
Ans. 11th December

Ques 2. Who has been given observer status to International Solar Alliance?
Ans. United Nations General Assembly

Ques 3. Invest India and which telecom company has recently launched the “Startup Innovation Challenge”?
Ans. Airtel

Ques 4. Which state has topped in the recently released India Skills Report 2022?
Ans. Maharashtra

Ques 5. In which kingdom will the country’s second world-class railway station be built?
C) Rajasthan

Ques 6. Who and Federal Bank has recently entered into an agreement for bancassurance?
Ans. Star Health Insurance

Ques 7. Recently who has been awarded the Ramanujam Prize 2021 for Young Mathematicians?
Ans. Professor Neena Gupta

Ques 8. Which kingdom government has approved the establishment of a Buddhist university?
Ans. Tripura

Ques 9. Who has been arranged as the new Executive Director of UNICEF?
Ans. Katherine Russell

Ques 10. From where did DRDO successfully test the Extended Version Pinaka-ER on 11th December 2021?
Ans. Chandipur Integrated Test Range

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC, current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here