07 July 2022 Current Affairs

0
46
07 July 2022 Current Affairs
07 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

07 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. This post is helpful for all.

Current Affairs 07 July 2022 

Ques 1. Olympic medalist ‘Varinder Singh’ has departed away Who was he?
Ans. hockey player

Ques 2. E N Sudhir has passed away, he was related to which field.
Ans. From football (was goalkeeper)

Ques 3. Who has launched the second phase of the GOAL program in New Delhi?
Ans. Arjun Munda

Ques 4. Who has lately released the “UN World Drug Report 2022” report?
Ans. United Nations Office on Drugs and Crime

Ques 5. Which kingdom government has released Rs 6695 crore under Jaganna Amma Vodi Scheme?
Ans. Andra Pradesh

Ques 6. EasyDiner and which bank have recently tied up for Dining Delight?
Ans. Axis Bank

Ques 7. ‘Ben Silberman’ has stepped down as CEO of which company?
Ans. Pinterest

Ques 8. Which state has emerged as the “Best Performer” in the Start-up Ranking of States 2021 in July 2022?
Ans. Gujarat and Karnataka

Ques 9. Which day is celebrated all over the world on 6th July?
Ans. world zoonosis day

Ques 10. When is International Asteroid Day celebrated?
Ans. 30 June

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here