04 May 2022 Current Affairs

0
191
04 May 2022 Current Affairs
04 May 2022 Current Affairs

Current Affairs

04 May 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 04 May 2022 

Ques 1. Which Nation has withdrawn from the tourism body of the United Nations?
Ans. Russia

Ques 2. Which state has increased dearness allowance for government employees?
Ans. Chhattisgarh

Ques 3. Which state government has launched a music project to promote music?
Ans. Meghalaya

Ques 4. Where has the first Kerala Olympic Games started?
Ans. Thiruvananthapuram

Ques 5. When is International Workers’ Day 2022 celebrated?
Ans. 01 May

Ques 6. Who has won the Whitley Gold Award?
Ans. Charudutt Mishra

Ques 7. Which medal has PV Sindhu won in the Asia Badminton Championship?
Ans. Bronze Medal

Ques 8. With whose collaboration the Government of India has been released the ‘Women Change Makers’ video series?
Ans. Netflix

Ques 9. Who is the author of the book ‘Let Me Say It Now’?
Ans. Rakesh Maria

Ques 10. Which Nation has been stripped of hosting the 2023 World Ice Hockey Championship?
Ans. Russia

Ques 11. Who has been appointed as the first Chief Technology Officer of the CIA?
Ans. Nand Moolchandani

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, CA,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here