03 January 2022 Current Affairs

0
42
03 January 2022 Current Affairs
03 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

03 January 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 03 January 2022 

Ques 1. Which state became the worst-performing state in RTI accountability?
Ans. Tamil Nadu

Ques 2. Which state’s sports minister has resigned from his post?
Ans. Haryana

Ques 3. Which state government included a lesson on the contribution of Fatima Shaikh in the textbooks?
Ans. Andra Pradesh

Ques 4. In which state did “Dhanu Yatra” has started?
Ans. Bargarh of Odisha

Ques 5. Laxmi Singh became the first woman police commissioner of which state?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 6. Rajneesh Bhaskar of which state has become the International Category-I referee of weightlifting?
Ans. Bihar

Ques 7. Who was awarded the Atal Samman Award 2022 for outstanding performance in the field of science and research?
Ans. Prabhu Chandra Mishra

Ques 8. Who has been honored as Europe’s top talent in immunology?
Ans. Mahima swami

Ques 9. Which is the worst-performing state in RTI response?
Ans. Tamil Nadu

Ques 10. Which country’s company has prepared the nasal coronavirus vaccine?
Ans. India

Ques 11. Where will Kayaking Canoeing Academy be established in Uttarakhand?
Ans. Tehri

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here