01 May 2023 Current Affairs

0
192
01 May 2023 Current Affairs
01 May 2023 Current Affairs

Current Affairs

01 May 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 01 May 2023 

Ques 1. Exercise Ajeya Warrior-23 is being organized between which countries?
Ans. India and United Kingdom

Ques 2. Which bank has partnered with Arya.AG to finance small farmers against warehouse receipts?
Ans. Shivalik Small Finance Bank

Ques 3. Who has received Australia’s highest civilian award?
Ans. Ratan Tata

Ques 4. Who has written the book titled ‘A Resurgent Northeast: Narratives of Change’? ,
Ans. Ashish Kundra

Ques 5. Which country has become the largest recipient of ADB funded programs in the year 2022?
Ans. Pakistan

Ques 6. Which state is organizing a three-day heritage festival from April 28?
Ans. Goa

Ques 7. Which state government has started air ambulance service?
Ans. Jharkhand

Ques 8. The chairman of BCC resigned from his post, what was his name?
Ans. Richard Sharpe

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here